Opzet website

Deze pagina zal niet gaan over mezelf maar over de website. Want hoe is die nu eigenlijk tot stand gekomen en wat voor zaken heb ik nu allemaal gebruikt om dit te bekomen?

Dat zal ik nu even kort uitleggen. 

Eerst en vooral is het belangrijk om een website te hebben en deze online te kunnen plaatsen zodat jullie deze zien. Dit heb ik opgelost door een WordPress site op te zetten dat wordt gehost door Combell. Dit is mogelijk gemaakt door Academic software die ervoor hebben gezorgd dat deze website bestaat zonder er voor moeten betalen. Op de site van combell heb ik dus met de code van Academic software een website gekocht met de url met mijn naam erin, om dit makkelijker voor iedereen te maken en het verbeterd de SEO natuurlijk wanneer iemand mijn naam opzoekt.

Het begin van de website was natuurlijk het moeilijkst want een thema kiezen voor een website is geen makkelijk gegeven maar dan heb ik toch een thema gevonden waarmee ik zeer tevreden ben. Met een mooie kleurencombo en goede lay-out van de pagina’s. Nu was het enkel nog belangrijk om inhoud te hebben op mijn website al dan niet het belangrijkst. Dus heb ik verschillende evenementen bijgewoond naar mijn interesses en heb ik een korte tekst geschreven over mezelf. Ook heb ik mijn ucdp en cv toegevoegd voor de geïnteresseerden. Als student heb ik natuurlijk ook 2 erasmus certificaten. 1 die ook instond voor het International project in Valencia en 1 die ik vanuit mijn interesse heb bijgewoond in Katowice in Polen.

Dus hiermee weten jullie alleszins al meer over het proces van de totstandkoming van de website